Σάββατο 2 Μαΐου 2020

O λυσσασμένος όχλος του φεμινιστικού υποκόσμου

Άφθονο γέλιο προσφέρουν αυτές τις μέρες οι Δημοκρατικοί και το παραμάγαζό τους, το περίφημο κίνημα #MeToo. Αφού τόσους μήνες είχαν ως σύνθημα το "Να πιστεύετε όλες τις γυναίκες" σε περιπτώσεις καταγγελιών για σεξουαλικές επιθέσεις, αφού είχαν διασύρει τους Ρεπουμπλικάνους Ντόναλντ Τραμπ και Μπρετ Κάβανο υιοθετώντας 100% νεφελώδεις εως αστείες κατηγορίες εναντίον τους που ποτέ δεν αποδείχτηκαν, τώρα που μια γυναίκα καταγγέλλει τον εκλεκτό τους,τον Δημοκρατικό υποψήφιο για την προεδρία, Τζο Μπάιντεν, τα ξεχνούν όλα αυτά και κάνουν στροφή 180 μοιρών.

Όλος αυτός ο λυσσασμένος όχλος του φεμινιστικού υποκόσμου που παρουσίαζε όλους τους άνδρες σαν βιαστές και ζητούσε "Δίκες της Μόσχας" για τους καταγγελλόμενους, ξαφνικά ανακάλυψε το δρόμο της λογικής και της μετριοπάθειας! Ξαφνικά ανακάλυψε ότι υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν για κάθε καταγγελία τέτοιου είδους, ξαφνικά μας ζητάει να μην ενοχοποιούμε εκ των προτέρων τους άνδρες, ενώ το μότο τους από το "Να πιστεύετε όλες τις γυναίκες" μετατράπηκε στο "Να πιστεύετε όλες τις γυναίκες εκτός από αυτές που καταγγέλλουν τα δικά μας παιδιά ". (στην ίδια γραμμή και τα ελληνικά ΜΜΕ, που συνήθως λειτουργούν ως Γραφεία Τύπου των Δημοκρατικών και είχαν λυσσάξει εναντίον του Τραμπ και του Κάβανο, ενώ τώρα υποβαθμίζουν το θέμα. Άραγε αυτή η φλογερή φεμινίστρια η Ξένια Κουναλάκη του Πέτρου δεν σκοπεύει να γράψει κανένα πύρινο άρθρο για το θέμα; ).
Eννοείται ότι όλες οι νόμιμες διαδικασίες πρέπει να τηρηθούν , εννοείται ότι το σύνθημα "να πιστεύετε όλες τις γυναίκες" είναι απαράδεκτο και επικίνδυνο για το νομικό μας πολιτισμό (κάποιοι τα λέγαμε αυτά εδώ και πολύ καιρό), εννοείται ότι οι καταγγελίες εναντίον του ραμολιμέντου της καρδιάς μας, Τζο Μπάιντεν μπορεί να είναι αβάσιμες, αλλά αυτή η υποκρισία και τα διπλά standards των προοδευτικούληδων βγάζουν μάτι!

T. Chormovitis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου