Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Κάποια γεγονότα προς διάψευση

Λοιπόν κάποια γεγονότα όπως τα συγκράτησα, παρακαλώ να με διαψεύσει κάποιος αν είναι λανθασμένα.
 
-Ο ιός έσκασε στα χέρια του Τραμπ. Του κόστισε τις εκλογές, κάτι που έπαιξε μεγάλο ρόλο και στη
συνέχεια.
 
-Ωστόσο, ο Τραμπ είχε ως ανώτατο υπεύθυνο για την διαχείριση του θέματος τον δρα Φαουτσι ο οποίος έλεγε πως δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. 
 
-Αργότερα μάθαμε πως είναι εργαστηριακός ιός.
 
-Αργότερα μάθαμε πως είναι ένας ιός για την δημιουργία του οποίου, συνέπραξαν οι αμερικανικές υπηρεσίες.
 
-Αργότερα μάθαμε πως ο Φαουτσι που στην αρχή δεν ήξερε τίποτα, εν τέλει βρέθηκε να είναι μπλεγμένος και γνώστης στην υπόθεση χρηματοδότησης ενός προγράμματος ανάπτυξης ενός ιού στη Γουχάν ο οποίος θα ήταν υψηλότατης διάδοσης με σκοπό "να καταπολεμηθεί η γρίπη" (αυτό είναι το αφήγημα).
 
-Ο Φαουτσι όπως και ο Π.Ο.Υ. στην αρχή είπαν πως οι μάσκες είναι αχρείαστες και ανεπαρκείς, διαχειριζόμενος προφανώς την αδυναμία του Δυτικού κόσμου να παράξει μάσκες σε επαρκείς αριθμούς σε σύντομο χρόνο.
 
-Ο Π.Ο.Υ. του οποίου την "πρίζα" τράβηξε ο Τραμπ αποσύροντας τις ΗΠΑ από την χρηματοδότησή του, κρατήθηκε στην ζωή χάρη στην "μεγαλοψυχία" και τα λεφτά του Μπιλ Γκεητς. Ο Μπιλ Γκεητς ο φιλάνθρωπος.
 
- Ο Π.Ο.Υ. έδωσε τις πιο άχρηστες πληροφορίες, και έκανε την πιο ακατάλληλη διαχείριση ειδικά στις πρώτες φάσεις της εξάπλωσης της επιδημίας αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια αυτής.
 
- Ο Π.Ο.Υ. είναι ο κύριος υπεύθυνος για τον χαρακτηρισμό του covid ως "Πανδημία" ενώ στην πραγματικότητα είναι ΕΠΙΔΗΜΙΑ και όχι Πανδημία. Ο ΠΟΥ ενώ το αποκαλεί Πανδημία, ΔΕΝ έχει εφαρμόσει στην πράξη τα πρωτόκολλα τα οποία ισχύουν στην περίπτωση μιας πραγματικής φονικής πανδημίας.
 
- Ο Γκεητς που έγινε επίσημος χορηγός του Π.Ο.Υ. "τυχαίνει" μέσω του ιδρύματός του να συναλλάσσεται με την GSK την Pfizer και την Blackrock που είναι μείζονες εταιρείες στην διαχείριση όλης αυτής της επιδημίας.
 
-Ο Π.Ο.Υ. έγινε βασικός πυλώνας προώθησης του μαζικού εμβολιασμού αλλά και της παρακολούθησης πληθυσμού μέσω πιστοποιητικών εμβολιασμού.
 
-Ο Γκεητς επίσης παρουσίασε το περίφημο τσιπάκι που δίνει δυνατότητα ενσωμάτωσης στο ανθρώπινο σώμα ενός ψηφιακού στοιχείου για επαλήθευση βιομετρικών και άλλων ατομικών πληροφοριών υγείας και προσωπικότητας.
 
-Τα κράτη πειθάρχησαν αγόγγιστα σε διεθνείς νόρμες που είναι εκτός θεσμοθετημένου πλαισίου, από το να αδειοδοτήσουν σκευάσματα άνευ σημαντικών τοπικών ελεγκτικών μελετών (καρκινογένεσης, γονοτοξικότητας) έως και υιοθέτηση πρακτικών μη δοκιμασμένων και εγκεκριμένων από την ιατρική κοινότητα (π.χ. μάσκες φτιαγμένες από σωβρακοφανέλα).
 
-Τα δε υποδόρια σκευάσματα (εμβόλια) χωρίς να ελεγχθούν από τους κατά τόπους και χώρες υπεύθυνους οργανισμούς μέσω των διαθεσίμων χημικών και ιατρικών εργαστηρίων, χρησιμοποιήθηκαν σκανδαλωδώς με κλειστά μάτια από πρόσωπα που ανήκουν στις υψηλότερες βαθμίδες της Πολιτείας (ΠτΔ, ΠΘ, Α/ΓΕΕΘΑ, Αρχιεπίσκοπος). 
Αυτό και μόνο, πριν 30 χρόνια, δηλαδή το να εγχύσεις εντός του σώματος του αρχηγού κράτους ή των ΕΔ ένα σκεύασμα για το οποίο εγγυώνται (ούτε καν) ξένοι ιατροί ή τεχνολόγοι της υγείας, θα ήταν εξωπραγματικό, και όμως σήμερα δεν παραξενεύει κανέναν. 
Για την κυριολεξία, εγγυώμαι σημαίνει πως βάζω την υπογραφή μου και αναλαμβάνω τις αστικές ευθύνες μου αν πάθει κάποιος κάτι.
 
Σταματώ εδώ προς το παρόν για να μην το μακρύνω άλλο...
Ε.ΔΑΦΝΟΜΗΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου