Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Χρησιμοποιήστε το σωστά

Στον υβριδικό πόλεμο βασικό πλεονέκτημα έχουμε όταν αναγνωρίσουμε τη μορφή του. Να δίνουμε πρόσωπο σε όποιον επιβουλεύεται τα συμφέροντά μας. Ποιο είναι ένα από τα συμφέροντά μας; 
Η κοινωνική συνοχή. Η πολυδιάσπαση της κοινωνίας έρχεται φορώντας τον μανδύα του ''δικαιωματισμού''. Σπανίως θα δείτε υπονομευτική πρακτική που δε βασίζεται στο ''μήλο της Χιονάτης'' (πάντα λαμπερό απ έξω). 
Οποιοσδήποτε άνθρωπος θα ήθελε να είναι ένα μικρό κράτος από μόνος του, είναι ο πειρασμός της κοινωνικοποίησης όπου είναι και η βάση του κοινωνικού συμβολαίου. Δεν μπορούμε-δεν πρέπει να κάνουμε Ό,ΤΙ θέλουμε. Εδώ, βλέπουμε ένα χυδαίο και μεταμοντέρνο σύνθημα που αφορά ταυτόχρονα δύο θέματα που αλληλοσυμπληρώνονται. Το ένα είναι η υπογεννητικότητα η οποία δύναται να λυθεί μόνο με την αναπαραγωγή. Όταν όμως υπάρχουν οργανισμοί-ομάδες πίεσης που θεωρούν ''ντροπή'' τη φύση και τις μέριμνές της, τότε αμέσως η λύση αναβάλλεται-ακυρώνεται. Το πρόβλημα προχωρά.
 
Αυτό που λένε είναι ''Στο σώμα μας έχουμε απόλυτο δικαίωμα να κάνουμε ό,τι θέλουμε''. Άψογα. Τότε γιατί είστε υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολίου; Μόλις κάνετε τέτοια ερωτήματα, θα δείτε την όποια συζήτηση να τελειώνει. Αυτό είναι απόδειξη οτι έχουμε να κάνουμε με αφηγήματα και όχι με κοσμοθεωρίες. Η προπαγάνδα ελέγχεται από τη Λογική.
 
Αλήθεια -δεύτερο σκέλος- έχετε δει ποτέ κάποιο τέτοιο μήνυμα μεταφρασμένο σε άλλες ανατολικές γλώσσες πχ για Αφγανούς; Έχετε δει κάτι που έστω να τους προτρέπει διακριτικά να μη γεννοβολούν; Όχι. 
 
Οι ομάδες αυτές έχουν απίστευτη προσαρμοστικότητα και έτσι μετά την αριστερά, κέρδισαν και κομμάτι του κέντρου. Πώς; Δια της ησυχίας και της φίμωσης που επέβαλαν σε άλλες φωνές. Το να μην απολογούμαστε για τις ανησυχίες μας δεν είναι μόνο δείγμα θάρρους αλλά και απόδειξη ότι γνωρίζουμε πώς ''παίζει'' ο εχθρός. Και ο ιδεολογικός αντίπαλος έχει χρηματοδότηση από πολλούς και διάφορους βραχίονες οι οποίοι πάντα βάζουν και κρατικές υπηρεσίες στο να ''συνυπογράψουν'' προκειμένου να έχουν το άλλοθι της δημοκρατικότητας και της νομιμοποίησης. 
 
Όταν οι Τούρκοι λένε δημοσίως οτι η Δύση παρακμάζει, κάτι τέτοιο εννοούν. Αυτό ξεχνούν να το αναφέρουν οι 'Ελληνες ψευτοφιλελεύθεροι και ψευδοαριστεροί. Ότι οι ίδιοι οι ''θυματοποιημένοι συνοδοιπόροι'' τους, τους θεωρούν ανόητους. Θέλουν επομένως να λένε αυτά και εμείς να μη λέμε τίποτε. Αυτό δεν μπορεί να γίνει, δεν πρέπει να γίνει. Στο τέλος, σκοπός είναι τέτοια χυδαία φυλλάδια να μην μπορούν να κυκλοφορούν, όχι γιατί θα πέσει κανείς στην παγίδα να απαγορεύσει τη διάδοσή τους, αλλά γιατί ο νόμος ''προσφοράς-ζήτησης'' θα είναι αμείλικτος. 
 
Ο κατακτητής πάντα επιθυμεί να κάνουμε κακό στον εαυτό μας αντί να μας κάνει ο ίδιος, έχει λιγότερο κόστος και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ειδικά αν έχεις πειστεί ότι κάνεις κάτι καλό. Υπογεννητικότητα, προστασία επικράτειας (κράτος είναι: πληθυσμός, έκταση και αποτελεσματική εξουσία) και αντικατάσταση πληθυσμού είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Προσοχή επομένως στους ''ιούς'', ''διασπείρονται εύκολα στην κοινότητα, μπορεί να γίνεται φορείς χωρίς να νοσήσετε''. 
 
ΥΓ Εν προκειμένω, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι use it properly.
Α.ΔΡΙΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου