Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Γεγονότα σε πατριαρχική κοινωνία

Σε καμιά πατριαρχική κοινωνία δεν θα πήγαινε κοπέλα απροστάτευτη (χωρίς συνοδεία Άντρα συγγενή
της) σε πάρτι.
 
Σε καμιά πατριαρχική κοινωνία Βιασμός Γυναίκας δεν θα έμενε ατιμώρητος από τους Άντρες συγγενείς του θύματος.
 
Σε καμιά πατριαρχική κοινωνία δεν θα διαφημιζόταν το αχαλίνωτο σεξ με αγνώστους ως μέσο επίτευξης της ευτυχίας και της επιτυχίας.
 
Σε καμιά πατριαρχική κοινωνία δεν θα έμενε άνθρωπος μονάχος του, χωρίς ταίρι σε αυτή την Γη.
 
Σε καμιά πατριαρχική κοινωνία δεν θα γινόταν εμπόριο λευκής σαρκός, ιδίως με το απροκάλυπτο τρόπο που γίνεται στις μέρες μας (καλείς σε "agency" και σου στέλνουν 20 κοπέλες για να "παρτάρεις"!)
 
Σε καμιά πατριαρχική κοινωνία δεν θα ζούσαμε τα αίσχη του μεταμοντερνισμού και φεμιναζισμού που ζούμε σήμερα.
 
Στην πατριαρχική κοινωνία ο μισός πληθυσμός (γυναίκες) απασχολείται με την οικογένεια, οπότε το προσωπικό είναι πιο δυσεύρετο και επομένως οι μισθοί ανεβαίνουν. Στην φεμινισμένη κοινωνία σταδιακά πληθωρίστηκε το εργατικό δυναμικό και οι μισθοί πέσανε.
 
Στην πατριαρχική κοινωνία δεν υπάρχουν άνεργοι άνδρες, μόνο τεμπέληδες. Στην φεμινισμένη κοινωνία θεωρείται φυσιολογικό να εργάζεται η γυναίκα και ο άντρας να ψάχνει την δουλειά που δεν θα ιδρώσει ιδιαίτερα.
 
Στην πατριαρχική κοινωνία ο πατέρας έκανε την προσευχή στο οικογενειακό τραπέζι και τα παιδιά είχανε κατήχηση από το σπίτι. Στην φεμινισμένη κοινωνία δεν υπάρχει χρόνος για οικογενειακή συγκέντρωση, μόνο "τι θα παραγγείλεις" και ανοικοκύρευτες γυναίκες.
 
Στην πατριαρχική κοινωνία η παρθενία είναι αρετή, στην φεμινισμένη η πουτανιά είναι μαγκιά.
 
Στην πατριαρχική κοινωνία η χριστιανική ζωή είναι πρότυπο και όχι ντροπή, στην φεμινισμένη κυριαρχεί το "θέλω να ζήσω" , ο υλισμός και η λαιμαργία για σωματικές απολαύσεις.
 
Οι φεμιμουρλές νομίζουν ότι οι περισσότεροι άνδρες-και δη οι συντηρητικοί θεωρούν πως ο βιασμός είναι κάτι αποδεκτό. Λογικά γι αυτό και ο βιασμός στις Δυτικές κοινωνίες καταδικάζεται με αυστηρές ποινές, ενώ αυτά τα αδικήματα έχουν οδηγούν πολλές φορές σε περιστατικά αυτοδικίας, γνωστά και ως ''βεντέτα''. 
 
Όσο για το αν οι συντηρητικοί συναινούν στον βιασμό, ας κάτσουν να δουν τις θέσεις τους για τις ποινές περί βιασμού που προτείνουν δρακόντειες ποινές.
 
Εν τέλει οι φεμιμουρλές το μόνο που ξέρουν είναι απλά να κάνουν φασαρία χωρίς στην ουσία να προτείνουν κάποια σοβαρή λύση, προωθώντας μέτρα τα οποία εκτός από διχαστικά είναι και εντελώς μίσανδρα. 
Γι αυτό λοιπόν οι συντηρητικοί και οι παραδοσιοκράτες θα πρέπει να κατέχουν τα ηνία της κοινωνίας μιας και έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη ισορροπία στην σχέση μεταξύ των δύο φύλων (μιας και έχουν την επίγνωση πως το ένα φίλο δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο και πως υπάρχουν εγγενείς και βιολογικές διαφορές μεταξύ τους).
 Όσο για τα περιστατικά βιασμού, ας τολμήσει κάποιος να κακοποιήσει γυναίκα σε μια συντηρητική κοινωνία και δεν νομίζω να έχει καλό τέλος
 
«Ο τοίχος του FB»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου