Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Περί των δημοκρατικών δυνάμεων των Παρισίων

 Του Ε.ΔΑΦΝΟΜΗΛΗ

Έχασε τις εκλογές μετά από πραξικόπημα και έναν εθνικό διχασμό που ο ίδιος (κατά παραδοχή του) προκάλεσε και έστειλε 2 μέτρα κάτω από το χώμα εκατοντάδες φλογερούς πατριώτες, παλικάρια. Έστω. Τις έχασε. Κι αντί με πνεύμα συμφιλίωσης να απευθύνει χαιρετισμό στην νέα εκλεγείσα ηγεσία και να ενθαρρύνει σύμπαν το Γένος να προστρέξει στην μεγάλη εθνική περιπέτεια που μόλις ξεκινούσε, τι έκανε; έφυγε διακοπές για τα παρίσια.
 
Φυσικά οι δικοί του, είτε από Ελλάδος είτε εκτός αυτής, άραξαν πίσω και χάζευαν... βεβαίως υπήρχαν τα εμφυλιοπολεμικά μίση τα οποία αν η ηγεσία δεν φροντίσει να καταλαγιάσει, δεν υποχωρούν μόνα τους.
Όμως έτσι, με φθορά από το εξωτερικό, ήρθε η πρώτη μεγάλη καταστροφή. Και η επιστροφή στην εξουσία.
 
Βεβαίως μετά από 45 έτη έχουμε την επταετία, κατά τη διάρκεια της οποίας, ενώ η Ελλάς διανύει την δεύτερη πιο ακμάζουσα περίοδο της μετά την Μεταξική, κάποιοι, ξανά από τα παρίσια, κάνουν πόλεμο στην ίδια τους τη χώρα, βάζουν παγίδες και τρικλοποδιές, μόνο και μόνο επειδή βρίσκονται εκτός εξουσίας. Και βεβαίως εν τέλει τα καταφέρνουν. Η νέα εθνική καταστροφή έρχεται, και "επιτελους" επιστρέφουν στο φαγοπότι και στα έδρανα της εξουσίας.
Και μετά από άλλα 45 έτη κυριαρχίας τους, η Ελλάς βρίσκεται κουρελού, βρώμικη, πεταμένη σαν ζητιάνα στα σκαλιά των ευρωπαϊκών μεγάρων, με την χείρα απλωμένη, άνευ αξιοπρέπειας, να ζητά προστασία από αυτούς που έκαναν και κάνουν συνεργασία με τον Οθωμανό διώκτη της.
Αν αύριο το πρωί ακόμα και μετά απο εκλογές, έβγαινε εθνική κυβέρνηση, τα ίδια αυτά σκουλήκια, θα έφταναν ικέτες στα ευρωπαϊκά μέγαρα, να δυσφημισουν και να λοιδορήσουν την Πατρίδα μας. Οι ίδιοι θα προσεύχονταν ξανά για μια νέα εθνική τραγωδία, φτάνει να τους επιστραφεί η κουτάλα του δημοσίου χρήματος.
 
Χειρότεροι κι από Μπολσεβίκοι.
Σκαιότεροι του Εφιάλτη.
 
45 χρόνια τώρα, με όλο το κηφηναριό που κυβερνά, πείτε μου έναν πατριώτη που βγήκε στην Ευρώπη να κακολογήσει την Πατριδα μας επειδή κυβερνάνε προδότες. Κανείς. Διότι για τους πατριώτες προέχει η Πατρίδα και όχι η εξουσία.
Αυτά περί των "δημοκρατικών" δυνάμεων των Παρισίων που μας μπαστακώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου