Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Είμαι Πολίτης ενός κράτους παρωδία.

 

Ένα Κράτος το οποίο διασφαλίζει το δικαίωμα του Λευτέρη να αυτοπροσδιορίζεται ως Βιβή, με πρόσχημα την κλισέ φράση " μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται και να χρησιμοποιεί ελεύθερα και το σώμα του".
Αλλά.. με εκβιασμούς και εξαναγκασμό πρέπει παραδώσω το σώμα μου σε ένα εμβόλιο το οποίο δεν εμπιστεύομαι και προπαντώς, δεν παράγει τετελεσμένα σε σχέση με το διακύβευμα.
Φυσικά, δεν έχω ούτε το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριστώ "εμβολιασμένος" επειδή - φαντάζομαι - δεν είμαι. Λες κι είναι Βιβή ο Λευτέρης..
Ένας Κράτος που προσφάτως νομοθέτησε τον λεγόμενο αντιρατσιστικό νόμο, ο οποίος απαγορεύει την στοχοποίηση ατόμων ή πληθυσμών με φυλετικές, θρησκευτικές, σεξουαλικές και κοινωνικές ιδιαιτερότητες..και καθημερινά το ίδιο Κράτος στοχοποιεί Έλληνες Πολίτες και καταπατά και στερεί τα δικαιώματα και τις ελευθερίες τους, και τους απομονώνει κοινωνικά.
Ένα Κράτος που αδυνατεί και δεν έχει καταφέρει να πείσει ούτε τους υπαλλήλους του - τους δικούς του υπαλλήλους - να εμβολιαστούν..
απαιτεί την συμμόρφωση και κατ' επέκταση τον εμβολιασμό των ιδιωτών και ιδιωτικών υπαλλήλων, με επόπτη τους ίδιους τους εργοδότες και τους υπευθύνους προσωπικού, δημιουργώντας σύγχιση στην αγορά εργασίας.
Ένα Κράτος που επικαλείται το αίσθημα ευθύνης των Πολιτών, ενώ το ίδιο αποποιείται κάθε ευθύνης για το εμβόλιο και νομοθετεί ακαταδίωκτο καθεστώς για την Επιτροπή, σε συνδυασμό με την Βουλευτική Ασυλία και επιπλέον την έγγραφη συναίνεση και ανάληψη ατομικής ευθύνης πριν τον εμβολιασμό.
Με εκβιασμό και εξαναγκασμό, δεν πρόκειται να συναινέσω σε αυτήν την γελοιότητα και σίγουρα όχι προτού να πειστώ για την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
Το ζήτημα προ πολλού έχει πάψει να είναι Υγειονομικό και είναι αμιγώς Πολιτικό.
Υ.Γ.
Δεν αντιπαρατίθεμαι με εμβολιασμένους.
Δικαίωμα τους. Σέβομαι την επιλογή τους, εφόσον αισθάνονται ασφαλέστερα. Να σεβαστούν κι εκείνοι την επιλογή των υπολοίπων. Παρόλα αυτά, στην πράξη τελικά, αποδεικνύεται πως εκτός από τις ίδιες πιθανότητες που μοιραζόμαστε για νόσηση ή μετάδοση κορωνοιού..εξακολουθούμε να μοιραζόμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια "δικαιώματα" και περιορισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου