Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΔΕΚΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΛΑΘΗ

Χθες βράδυ βρέθηκα σε μια παρέα με νέα παιδιά και έμεινα έκπληκτος από τις λανθασμένες απόψεις
των νέων ανδρών για τις γυναίκες και το σεξ. Για να μην παρεξηγηθώ δηλώνω πως κάθε άλλο παρά «επιβήτορας της μισής Αθήνας» είμαι. Έχω μάλιστα πάει με λίγες γυναίκες για τα 55μου χρόνια.
Εντόπισα τα ακόλουθα λάθη: 
 
Λάθος 1ο: Ο άνδρας οφείλει να ικανοποιεί την γυναίκα.
Το σωστό: Η γυναίκα οφείλει να βρει τρόπο να ικανοποιεί τον εαυτό της μέσα από την συνεύρεση με τον άνδρα ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ. Αν δεν τον αγαπάει και του παραπονιέται, την προωθεί στους φίλους του. 
 
Λάθος 2ο: Ο άντρας προτιμά η γυναίκα να κάθεται από πάνω του.
Το σωστό: Η καλύτερη στάση για την αντρική ανατομία είναι ο άντρας από πάνω και η γυναίκα από κάτω, η λεγόμενη ιεραποστολική. Υπάρχουν βέβαια γυναίκες που, όταν ο άντρας είναι από πάνω, η διείσδυση γι' αυτές είναι δύσκολη· σε αυτή την περίπτωση -ναι!- ψάχνει ο άντρας για άλλη ικανοποιητική στάση. Όπως στο ταγκό έτσι και στο σεξ, ο άντρας οδηγεί. 
 
Λάθος 3ο: Τα προκαταρκτικά στο σεξ είναι απαραίτητα και προσφέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση.
Το σωστό: Το 99% των συνευρέσεων είναι χωρίς προκαταρκτικά. Τις πρώτες φορές που συνευρίσκεται ένα ζευγάρι μπορεί να έχουμε αυξημένα προκαταρκτικά, μετέπειτα είναι σπάνια έως καθόλου. Το σεξ της tv ανήκει στον ουρανό των σεξουαλικών ιδεών. 
 
Λάθος 4ο: Ο άντρας θέλει να εκσπερματώνει με άλλους τρόπους πλην της διείσδυσης στον γυναικείο κόλπο.
Το σωστό: Ο άντρας στο 99,99% των περιπτώσεων έχει ανάγκη ελεύθερης εκσπερμάτισης μέσα στον κόλπο. Στις λοιπές περιπτώσεις των «ενδεχομένως άλλως έχειν»: πεολειχίες, πρωκτικά, ετεροαυνανισμούς κοκ, η εκσπερμάτιση με φειδώ. Για λόγους αντρικής σφραγίδας τα «ενδεχομένως άλλως έχειν» επιβάλλονται μια τουλάχιστον φορά με την κάθε γυναίκα στις αρχές της σχέσης. 
 
Λάθος 5ο: Ο άντρας οφείλει να καθυστερεί την εκσπερμάτιση -να κρατιέται- για να ικανοποιήσει την γυναίκα που τελειώνει πιο δύσκολα.
Το σωστό: Ο άνδρας ουδέποτε κρατιέται, μόλις του έρθει ο οργασμός αφήνει το σπέρμα του. Η ιδέα της πρόωρης εκσπερμάτισης, με την οποία εκφοβίζουν πολλούς άντρες· αν δεν ανήκει στις σπάνιες ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις, τότε προκαλεί αυτό το οποίο αντιπαλεύει. Μην πέφτετε θύματα της προπαγάνδας εκθηλυκοποίησης των ανδρών, πιστεύοντας τα γουρούνια ειδικούς· παρακαλώ η έμφαση στα «γουρούνια». 
 
Λάθος 6ο: Ο άνδρας έχει ίδια σεξουαλική συμπεριφορά με την γυναίκα.
Το σωστό: Ο άνδρας δεν απαιτεί συναισθηματική σχέση για να συνευρεθεί με μια γυναίκα. Η γυναίκα, αντιθέτως, εξαντλείται συναισθηματικά με την συνεχή εναλλαγή συντρόφων· αν μάλιστα το κάνει για χρόνια, καταλήγει μίσανδρη μετά από κάποια ηλικία. Η γυναίκα είναι φτιαγμένη να χαρίζει την ευτυχία στον ένα - όχι την χαρά στους πολλούς.
 
Λάθος 7ο: Ο άνδρας μπορεί να δεχθεί πρόταση από την γυναίκα για σεξ ή σχέση.
Το σωστό: Ο άνδρας που θα δεχθεί τέτοια πρόταση φεύγει και ψάχνει για άλλη, αφήνοντας την επισπεύδουσα γυναίκα να βρει έναν εκθηλυκοποιημένο άνδρα. Είναι δουλειά της γυναίκας να βρει τρόπο ο άντρας να πεισθεί πως του αρέσει να συνευρεθεί ή να σχετιστεί μαζί της. 
 
Λάθος 8ο: Ο άντρας μπορεί να πηγαίνει με μεγαλύτερες γυναίκες.
Το σωστό: Εκτός και μιλάμε για αρπαχτές ή πόρνες, ο άντρας πάντα αναζητά μια μικρότερη από αυτόν. Μόνο από μια μικρότερή του θα πάρει την απαιτούμενη ενέργεια και ορμή για ζωή. Η γυναίκα έχει σύντομη ημερομηνία λήξης και ο άντρας καθυστερημένη ημερομηνία έναρξης. 
 
Λάθος 9ο: Ο άντρας μπορεί να μάθει περί σεξ από το YouPorn.
Το σωστό: Οι άντρες δεν είναι sex machines και οι γυναίκες δεν είναι γυάλινες βίζιτες του 200ευρου. Το τζάμπα 24Χ7 πορνό έχει καταστρέψει τουλάχιστον μια γενιά αντρών. 
 
Λάθος 10ο: Ο άντρας οφείλει να έχει γυμνασμένους κοιλιακούς με six-packs.
Το σωστό: Η δουλειά κάνει τους άντρες - όχι τα γυμναστήρια. Ό,τι είναι η ομορφιά για την γυναίκα, είναι το θάρρος για τον άντρα. Οι άντρες που έχουν six-packs τα έχουν για να αρέσουν σε . . . άλλους άντρες. Ο εν αφθονία σύγχρονος τρόπος ζωής καθιστά την κοιλίτσα στον άνδρα και το πουκάμισο απ' έξω αναπόφευκτα. Τα γυμναστήρια είναι ανθυγιεινά ψυχή τε και σώματι. 
 
Οι διαφορές στην σεξουαλική συμπεριφορά μεταξύ αντρών και γυναικών είναι ό,τι πιο θαυμαστό στην ζωή μας· ας τις διατηρήσουμε.
 
Δ.ΖΙΑΜΠΑΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου