Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Η κανονικοποίηση της πορνογραφίας

Η "κανονικοποίηση" της πορνογραφίας, η εισαγωγή της στην καθημερινότητα, ως μόνο αποτέλεσμα θα
έχει περαιτέρω περιπτώσεις σεξουαλικής βίας. 
Κανείς δεν λέει το προφανές.
 Όταν στηρίζεται μια βιομηχανία που σε μεγάλο μέρος της έχει ως διαχειριστές ανθρώπους που ψάχνουν "γυναίκες - θηράματα", τότε το πρόβλημα μόνον θα μεγενθύνεται. Όσο τα "φετίχ" θα κανονικοποιούνται (από αιμομικτικές σχέσεις έως ένας θεός ξέρει τι άλλο) τόσο θα βρίσκονται κάποιοι που θα θέλουν να μετατρέψουν ένα σενάριο σε πραγματικότητα. 
Όταν το να φοράς μπλουζάκι "Σειρήνα" στον δρόμο είναι αποδεκτό, τότε το πρόβλημα δεν υπάρχει μόνον σε αυτόν που το φοράει, αλλά και σε αυτούς που το ανέχονται.
 

Όσοι έκαναν "αφιερώματα" στην Σειρήνα και μας διαφήμιζαν κατά την διάρκεια της καραντίνας πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα να "βγάλει λεφτά" από το όνλυ φάνς, δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Όσοι διαφήμιζαν πόσοι χιλιάδες πήγαν στο "κάστινγκ" και αντί να τους δείχνουν με το δάχτυλο τους έφερναν στο προσκήνιο με συνεντεύξεις είναι μέρος του προβλήματος.
Η αυστηρή ηθική γύρω από το σέξ δεν έχει ως σκοπό το να περιορίσει την σεξουαλικότητα αλλά το να την διατηρήσει εκεί που πρέπει. Εντός της κρεβατοκάμαρας και όχι να την βγάζει στους δρόμους μέσω εθισμένων σε όλο και πιο "σκληροπυρηνικές" πορνογραφικές καταστάσεις.
Την καλησπέρα μου.
 
DimPap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου