Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

H αποκαθήλωση του φανατικού κινήματος ΜeToo στην Ελλάδα

Tο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με βούλευμά του απάλλαξε τον 27χρονο Βασίλη Λεβέντη για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως τα όσα κατέθεσε η εγκαλούσα «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

Αλήθεια πώς νιώθουν σήμερα όλοι αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι, οι influencers της κακιάς ώρας και οι επαγγελματίες Μυτούδες που υιοθέτησαν από την πρώτη στιγμή τις καταγγελίες της Μπίκα χωρίς καν να περιμένουν να δουν τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη; 
Άραγε μετανιώνουν για τη στάση τους όλους αυτούς τους μήνες; Μήπως θα έπρεπε να ζητήσουν μια μεγάλη συγνώμη ; 
Για τις φανατικές feminazi και για αυτούς που βγάζουν λεφτά από αυτό το κλίμα ανθρωποφαγίας, φυσικά, δεν τρέφω ψευδαισθήσεις. Θα μιλήσουν για καταχθόνιες συνωμοσίες εναντίον της "ηρωϊδας" Γεωργίας Μπίκα και απτόητοι θα προχωρήσουν παρακάτω, ψάχνοντας να βρουν τον επόμενο άνδρα που θα κατασπαράξουν στα MME και στα social media, πάντα στο όνομα του MeToo και των γυναικείων δικαιωμάτων! 
 
Έχω, όμως, την ελπίδα πως πολύς κόσμος θα προβληματιστεί με τις σημερινές εξελίξεις και θα αρχίσει να σκέφτεται μερικά πράγματα που κάποιοι ελάχιστοι τα λέμε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το κίνημα MeToo : 
 
Nαι, τα τηλεδικαστήρια και ο μη σεβασμός του τεκμηρίου της αθωότητας μόνο εμπόδια βάζουν στην απόδοση της δικαιοσύνης και αποτελούν ένα θλιβερό πισωγύρισμα για το νομικό μας πολιτισμό. 
 
Ναι, οι γυναίκες μπορούν να πουν ψέματα με την ίδια ευκολία που λένε και οι άντρες και το σύνθημα "Believe Αll Women" (ελληνιστί "εγώ σε πιστεύω, αδελφή μου") είναι από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που ακούστηκαν στο δημόσιο λόγο τα τελευταία χρόνια. 
 
Ναι, το ανδροφοβικό, αριστερίστικο κίνημα MeToo οδήγησε σε ένα άνευ προηγουμένου κυνήγι μαγισσών και σε έναν χυδαίο κιτρινισμό (δεν είναι τυχαίο πως οι πιο φανατικοί υπερασπιστές της Γεωργίας Μπίκα στον ελληνικό Τύπο ήταν ο ...Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο...Στέφανος Χίος). 
 
Ό,τι υπήρξε η υπόθεση Άμπερ Χέρντ για τις ΗΠΑ, μπορεί να είναι η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα για την Ελλάδα. Ίσως η αποκαθήλωση του φανατικού κινήματος ΜeToo που καλλιεργεί το μίσος και το διχασμό και απεχθάνεται το ανδρικό φύλο να ξεκινάει και στην Ελλάδα.
 
 
 
Η γραμμή που ξεδιπλώνεται αυτές τις μέρες από παρανοϊκές Μυτούδες και κάποιους αντισυστημικούς της κακιάς ώρας που νομίζουν ότι έτσι τα βάζουν με το Μεγάλο Κεφάλαιο και την... κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι πως η πανίσχυρη οικογένεια Λεβέντη, που έχει την Κόκα-Κόλα, εξαγόρασε την αστυνομία και την ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, το εργαστήριο στην Ελβετία, την εισαγγελέα και όλα τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, για να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε και να αθωώσει τον κανακάρη της. 
 
Εκτός του ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να μην βρισκόταν έστω ένας άνθρωπος που να αρνηθεί να συμμετάσχει στην συνωμοσία και να τους χαλάσει τα σχέδια (αν όχι εδώ, τουλάχιστον στην Ελβετία), η χαριτωμένη αυτή ιστοριούλα μπάζει από παντού. Πρώτον και σημαντικότερο, ο 27χρονος Βασίλης Λεβέντης δεν είναι γιος του ιδιοκτήτη της Κόκα-Κόλα στην Ελλάδα, όπως συνηθίζεται να λέγεται, ούτε η οικογένειά του έχει κάποιο σημαντικό ρόλο στη διοίκηση της "Κόκα-Κόλα", επομένως ούτε κατά φαντασία δεν έχει αυτή τη τεράστια δύναμη που απαιτείται για να εξυφανθεί μια τέτοια τεράστια διεθνής συνωμοσία.
 
Όπως έγραψε ο Κίμων Φραγκάκης σε ένα κατατοπιστικό ρεπορτάζ τον Φεβρουάριο : "Οι νεαροί Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης (τους οποίους κατηγορεί η Γεωργία Μπίκα) δεν είναι και δεν ήταν ποτέ μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Coca-Cola 3E. Το ίδιο ισχύει για τη μητέρα τους. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές μας πληροφορίες, ο αποβιώσας πατέρας τους Γιώργος Λεβέντης είχε στη δεκαετία του ’90 μια δραστηριότητα γύρω από τον όμιλο, πιθανόν στο επίπεδο των δημοσίων σχέσεων. 
 
Ακόμα, πηγές λένε πως τουλάχιστον ένας από τους αδελφούς Βασίλη και Ευαγόρα πέρασε για ένα διάστημα μηνών από τα κεντρικά της επιχείρησης για να κάνει την πρακτική του άσκηση. Ωστόσο κανείς εκ των δύο δεν ήταν διευθυντικό στέλεχος ούτε είναι μεγαλομέτοχος της Coca – Cola 3E πέρα από μετοχές που θεωρητικά μπορεί να κατέχουν -όπως ο καθένας- μέσω του χρηματιστηρίου." ( https://www.andro.gr/.../vasilis-evagoras-leventis-coca.../
 
Όμως, η πραγματική δύναμη της οικογένειας του Βασίλειου Λεβέντη φαίνεται και από τη στάση των ΜΜΕ. Αν ο Λεβέντης πράγματι κινούσε τα νήματα και είχε τόσο μεγάλη εξουσία, όπως μας λένε οι Μυτούδες, όλον αυτόν τον καιρό τα κανάλια και οι εφημερίδες θα ήταν πιο διακριτικά απέναντί του και σήμερα θα είχαν πρώτο νέο την αθώωσή του ώστε να αποκατασταθεί το όνομά του. 
 
Αντίθετα, τα ΜΜΕ όχι μόνο τον έκαναν ρόμπα όλους αυτούς τους μήνες, αποδεχόμενα πλήρως τις ψευδείς, όπως αποδείχτηκε, καταγγελίες της Γεωργίας Μπίκα, αλλά ακόμη και τώρα που αθωώθηκε, το θέμα έχει θαφτεί, σαν η αθωωτική απόφαση να μην αρέσει και τόσο στα εγχώρια ΜΜΕ που πόνταραν τόσο καιρό στην αγιοποίηση της Μπίκα. Επιπλέον, οι συνωμοσιολόγοι δείχνουν να μην έχουν ιδέα για το πώς λειτουργούν τέτοιες τεράστιες εταιρείες στην ορθοπολιτική εποχή μας. 
 
Σήμερα, η woke ορθοδοξία και το MeToo έχουν πολύ μεγαλύτερη δύναμη από αντιπροσώπους Κόκα Κόλα, εφοπλιστές, βιομηχάνους κοκ. Οι πάντες προσκυνάνε την νέα ορθοπολιτική θρησκεία και τα ιερά της, αν θέλουν να επιβιώσουν. Άνθρωποι με τεράστια δύναμη, περιουσία και επιρροή έχουν καταστραφεί από το MeToo. 
Να είστε σίγουροι πως οι ιδιοκτήτες και οι μεγαλομέτοχοι της Κόκα-Κόλα δεν θα κουνούσαν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι για να βοηθήσουν ένα μικρομεσαίο μέλος της ευρύτερης οικογένειας Λεβέντη με κίνδυνο να πληγεί το όνομα της εταιρείας και να γίνει στόχος επιθέσεων από τον έξαλλο όχλο των social media. Θα προτιμούσαν χίλιες φορές να τον ρίξουν στα σκυλιά, όπως και έκαναν. (και κάτι ακόμη : oι πραγματικά ισχυροί επιχειρηματίες στην Ελλάδα δεν είναι οι αντιπρόσωποι αναψυκτικών αλλά αυτοί που κάνουν δουλειές με το Δημόσιο και έχουν και κάνα δυο κανάλια και εφημερίδες για να επιβάλλουν την θέλησή τους στις κυβερνήσεις) 
 
Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ο κόσμος μας είναι αγγελικά πλασμένος και ότι δεν υπάρχουν συνωμοσίες (κάθε άλλο!), καλό όμως είναι όταν εξετάζουμε τέτοιες ιστορίες να βάζουμε και λίγο το μυαλό μας να δουλέψει. Αλλιώς, φλερτάρουμε επικίνδυνα με τη γραφικότητα.
 
 
T.CHORMOVITIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου