Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Το MeToo είναι χυδαίο, κίτρινο, διχαστικό, συνωμοσιολογικό, φασίζον!

Εκεί που τα "λαϊκά δικαστήρια" της Άκρας Αριστεράς συναντάνε το "κρεμάλες για να ξεβρωμίσει ο
τόπος" της Άκρας Δεξιάς, εκεί που ο ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστής που υποστηρίζει την θεωρία των 63 φύλων συναντά τον ούγκανο Χρυσαυγίτη που θαυμάζει τη ναζιστική Γερμανία, εκεί που η Έλενα Ακρίτα συναντά τον Στέφανο Χίο, θα βρεις το ελληνικό (και όχι μόνο) MeToo. 
 
Και να θυμίσω στους εστέτ φιλελέδες και στους "μετριοπαθείς" κεντρώους που στην αρχή υποστήριξαν με πάθος το ΜeToo και σήμερα κλαψουρίζουν επειδή τάχα εκφυλίστηκε πως τα λαϊκά δικαστήρια, πως η κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας ("Βelieve All Women"), η ανθρωποφαγία, ο ηθικός πουριτανισμός, η σταυροφορική διάθεση, ο φτηνιάρικος ψευτοσυναισθηματισμός, η λογική της κλειδαρότρυπας, οι ρατσιστικές γενικεύσεις ("όλοι οι άνδρες είναι βιαστές") ήταν από την αρχή συστατικά στοιχεία αυτού του επικίνδυνου κινήματος, τα οποία μάλιστα τότε καθόλου δεν ενοχλούσαν τους σημερινούς "εξαπατημένους" . 
 
Το ΜeToo, λοιπόν, ήταν από την αρχή εκφυλισμένο και είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα το οδηγούσαν αναπόφευκτα στη σημερινή του κατάντια και θα το μετέτρεπαν σε ένα βολικό μέσο προπαγάνδας για την πιο ψεκασμένη Ακροδεξιά (και μιλάμε για πραγματική "ακροδεξιά", όχι για την fake "ακροδεξιά" των φιλελέφτ) . 
 
Χωνέψτε το : δεν υπάρχει εκείνο το άλλο ιδανικό MeToo που έχετε στο μυαλό σας. Το MeToo είναι ένα και είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα : χυδαίο, κίτρινο, διχαστικό, συνωμοσιολογικό, φασίζον. Και δυστυχώς με αυτό θα πορευτούμε μέχρι τέλους.

T.CHORMOVITIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου