Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Ούτε καλημέρα δεν τους αξίζει...

 

Οι κονσερβοκουτάδες θα κάνουν ήρωα τον δολοφόνο είτε ψοφήσει τώρα από πείνα είτε λόγω γήρατος, οπότε δεν κερδίζει τίποτα η Δημοκρατία από αυτό.

Το μόνο που κερδίζει η Ελλάδα είναι η γνώση... ότι οι πεμπτοφαλλαγγίτες κονσερβοκουτάδες ακόμα διψάνε για το αίμα της Αστικής Δημοκρατίας κι έχουν καθημερινές ονειρώξεις με πλατείες Κουφοντίνα κλπ., και θα πρέπει η συντεταγμένη κοινωνία να είναι έτοιμη να προστατέψει την Δημοκρατία και την Ελευθερία στην Κοινωνία των Εθνών που ζούμε κι έχει προσφέρει την πρόοδο και την ευημερία.
Έχω εκπλαγεί για ακόμα μια φορά από το γεγονός ότι κονσερβοκουτάδες, νέοι σε ηλικία, που δεν πρόλαβαν Εμφύλιο ούτε οι γονείς τους και που έχουν και παιδιά, χαρακτηρίζουν επαναστάτη ήρωα τον κατά συρροή δολοφόνο... Μόνο ψυχασθενείς ιδεοληπτικοί με βαθύ μίσος και μισαλλοδοξία μπορούν να έχουν τέτοιες εκδικητικές και μισάνθρωπες συμπεριφορές και ιδέες. 
 
-Για τη Δημοκρατία μας ο Κουφοντίνας, ο Κορκονέας κι ο Ρουπακιάς είναι το ίδιο... δολοφόνοι (με την ιδιαιτερότητα του Κουφοντίνα που είναι κατά συρροή).
-Για τους κονσερβοκουτάδες, ο Κουφοντίνας είναι ήρωας και οι άλλοι θα έπρεπε να τύχουν λυντσαρίσματος.
Ούτε καλημέρα δεν τους αξίζει...
 
Krasodad
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου