Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Η ΠουτουΔού

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου αποδεικνύει περίτρανα πόσο σωστή είναι η λαϊκή ρήση "Μια φορά Ρηγού, για πάντα Ρηγού". Έτσι, ακολουθώντας το λαμπρό παράδειγμα της Καίτης Γαρμπή και της Μαίρης Συνατσάκη, η Σακελλαροπούλου αποφάσισε να ριχτεί κι αυτή στον αγώνα τον καλό και τον δίκαιο για τα "δικαιώματα των γυναικών" , όπως είναι και της μοδός άλλωστε . 
 
Σήμερα η Πρόεδρος γράφει άρθρο στα "Νέα" και ,χρησιμοποιώντας την oρολογία και τα επιχειρήματα της πιο τζιχαντιστικής και ορθοπολιτικής Αριστεράς, μας μιλάει για "γυναικοκτονίες", για "έμφυλη βία" και "έμφυλα στερεότυπα", για το "καθεστώς φόβου και υποταγής των γυναικών" και για την ανάγκη να εξαλειφθεί ο "κυρίαρχος σεξιστικός λόγος"
 
Τελειώνοντας αυτό το μνημείο woke κατήχησης, μένεις με την εντύπωση πως σε θέματα γυναικείων δικαιωμάτων η Ελλάδα είναι μια πιο hardcore εκδοχή του Iράν όπου οι γυναίκες καταπιέζονται ανηλεώς από τους τυράννους άνδρες, και σαν αποκορύφωμα, βιάζονται και δολοφονούνται συστηματικά, ενώ η "πατριαρχική" Δικαιοσύνη σφυρίζει αδιάφορα.

Αν είχατε ακόμη κάποιες αμφιβολίες νομίζω πως με το σημερινό άρθρο σας λύθηκαν οριστικά : Ναι, πίσω από το "Ναι, Είσαι Μισογύνης" κρύβεται η Κατερίνα Σακελλαροπούλου! Μόνο ντροπή που αυτή η φανατική feminazi βρίσκεται στο ανώτατο αξίωμα της χώρας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου