Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Νέα καθημερινότητα

 Γ.ΣΤΑΦΥΛΑΣ

O κοσμάκης βουτηγμένος μέσα στην χαζομάρα του ( το επίθετο ηλίθιος βγαίνει από το ουσιαστικό λήθη συνώνυμο της άγνοιας της ανοησίας και μιας κατάστασης νοσηρής αμεριμνησίας) δεν έχει καταλάβει το Οργουελικό σκηνικό που στήνεται γοργά, ταχύτατα.

Πέρασε ένας μόνο χρόνος. Σκεφτείτε πόσα άλλαξαν. 
ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. 
 
Ήδη οι μάσκες έγιναν κανονικότητα ενώ τώρα συζητιέται η επιστροφή στην δουλειά μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού. Σήμερα διαβάζουμε, άκουσον,άκουσον ελεύθερη μετακίνηση εντός της χώρας μας, από τον ένα νομό στον άλλον μόνο με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού η αρνητικού τέστ!
 
Προσέξτε: διαβατήριο για μετακινήσεις εντός της χώρας! Πράγματα που ήταν αδιανόητα πριν λίγο
καιρό. Κι όμως εμείς οι λεγόμενοι συνωμοσιολόγοι είχαμε προειδοποιήσει για την πραγματική έννοια της νέας κανονικότητας. Και ακόμα έχουμε να δούμε πολλά. 

 Η νέα κανονικότητα πρόκειται να βάλει φουρνέλο στα θεμέλια των ανθρώπινων κοινωνιών. Ειδικά οι μητροπόλεις θα είναι σαν φυλακές με αόρατα τείχη. Σκεφτείτε. Ο φόβος θα τροφοδοτεί την κοινωνική αποστασιοποίηση. Ο άλλος θα κλείνεται σπίτι του. Θα φοβάται τις επαφές. Ο εμβολιασμένος θα φοβάται τον ανεμβολίαστο και ο ανεμβολίαστος τον εμβολιασμένο. Ο άνδρας θα φοβάται να πλησιάσει την γυναίκα και η γυναίκα τον άνδρα. Μην εκπλαγείτε αν για να συνάψετε δεσμό σας ζητήσουν τεστ η πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ακόμα και τα περίφημα στούντιος δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού του προσωπικού τους η σελφ τεστς από τους πελάτες τους. Κάθε τι που γνωρίζαμε θα ανατραπεί. 
 
Και επειδή οι άνθρωποι θα φοβούνται να συνάψουν σχέσεις θα γνωρίσουν άνθιση οι εξ αποστάσεως γνωριμίες. Οι εταιρείες θα κατασκευάσουν ειδικές συσκευές ώστε να λαμβάνεις ένα σχεδόν αληθοφανές αίσθημα ερωτικής συνεύρεσης χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από τον υπολογιστή σου. 
 
Κι όπως καταλαβαίνεται όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν θα είναι παρίες. Περιθωριακοί και παράνομοι που δεν θα μπορούν ούτε να αγοράσουν ούτε να πουλήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου