Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

H σημερινή ιστορία συνωμοσίας

 T.CHORMOVITIS

Έχει πολύ πλάκα να χαζεύεις τους ,ανά τον πλανήτη, φιλελέδες, αυτούς τους πεφωτισμένους θεματοφύλακες του ορθολογισμού που με τόση περιφρόνηση ειρωνεύονται τις συνωμοσιολογικές θεωρίες στις οποίες πιστεύει η ταπεινή πλέμπα, να διαδίδουν τις τελευταίες ώρες μια απίθανη δευτεροκλασάτη θεωρία συνωμοσίας που μας λέει ότι ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ άρρωστος από κορωνοϊο και πως όλα αυτά έγιναν για να κερδίσει τη συμπάθεια της κοινής γνώμης. Φυσικά αυτό το γεγονός δεν μας προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που εδώ και 4 χρόνια πιστεύουν ακράδαντα ότι πίσω από όλα τα δεινά της ανθρωπότητας κρύβονται οι ...Ρώσοι, ότι ο Πουτιν ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις σε όλον τον κόσμο, ότι το Brexit και η εκλογή Τραμπ οφείλονται σε ρώσους χάκερς και ότι ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ρώσος πράκτορας. Επομένως, όταν έχεις φτάσει στο σημείο να ξεπερνάς σε παράνοια ακόμη και το ΟΑΚΚΕ , σημαίνει πως είσαι ικανός να πιστέψεις τα πάντα, ειδικά αν πρέπει να χρυσώσεις το χάπι της ήττας.
Για να επανέλθουμε, όμως, στη σημερινή ιστορία συνωμοσίας που έχει στοιχειώσει τα ταλαιπωρημένα μυαλά των φιλελέδων... Γνωρίζω, φιλελέδες μου, ότι το "γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη" και ότι αυτή τη στιγμή, μετά τη στενοχώρια που περάσατε όταν είδατε τον Ντόναλντ Τραμπ να βγαίνει από το νοσοκομείο, δεν μπορείτε να σκεφτείτε λογικά. Εγώ όμως θα προσπαθήσω να αρθρώσω κάποια λογικά επιχειρήματα, μήπως και σας βοήθησω να βγείτε από τον λαβύρινθο της παράνοιας στον οποίο είστε χαμένοι. Από τη στιγμή που το 95% των ασθενών του κορωνοϊου στην ηλικία του Τραμπ επιζούν, από τη στιγμή που ο Τραμπ είναι σχετικά υγιής και δεν έχει υποκειμένα νοσήματα, από τη στιγμή που έχει την καλύτερη ιατρική φροντίδα στον κόσμο ως πρόεδρος των ΗΠΑ, γιατί θεωρείτε τόσο απίστευτο το γεγονός ότι βγήκε σώος από το νοσκομείο; Το αντίθετο θα ηταν το περίεργο. Και κάτι ακόμη : με όλα τα ΜΜΕ εναντίον του, με το, ελεγχόμενο από τους εχθρούς του, αμερικάνικο Βαθύ Κράτος να έχει πλοκάμια παντού και με τον Λευκό Οίκο να είναι η χαρά των διαρροών εδώ και 4 χρόνια, πιστεύετε ειλικρινά πως θα μπορούσε να είχε στηθεί μια τέτοια συνωμοσία και να μην ξεσκεπάζοταν μέσα σε 24 ώρες;
Σκεφτείτε αυτά που σας είπα, πάρτε ένα lexotanil, και ίσως αύριο, με πιο καθαρό μυαλό, να τα βλέπετε αλλιώς τα πράγματα. Πολλά φιλιά και να προσέχετε την υγεία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου