Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Ισλαμοφοβία και αριθμοί

 Του Κ.Παπαδόπουλου

Σύμφωνα με την Eurostat και τα Η.Ε. οι μουσουλμάνοι στο κόσμο ανέρχονται στα 1,2 δις. 

Οι ίδιοι οργανισμοί μας λένε ότι δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές αλλά ένα ποσοστό της τάξεως του 15%, δηλαδή 180 εκατομμύρια μουσουλμάνοι. Από την αρχή της προσφυγικής κρίσης οι εισροές μουσουλμάνων προσφύγων ανέρχονται σε 80% άντρες και 20% γυναίκες και παιδιά. Σήμερα το ποσοστό αυτό έχει γίνει 40% άντρες, 40% παιδιά και 20% γυναίκες κατά προσέγγιση.

Δηλαδή από τα 4 εκατομμύρια προσφύγων που θέλουν να εισέλθουν στην Δύση, και το 1 εκατομμύριο που έχει εισέλθει, κατά προσέγγιση το 15% είναι εξτρεμιστές, οι πιο ελπιδοφόρες εκτιμήσεις μιλάνε για ένα 10%. Με λίγα λόγια, από 500 χιλιάδες έως 750 χιλιάδες προσφύγων είναι εξτρεμιστές. Να υπενθυμίσουμε ότι οι αριθμοί δεν μισούν τους ανθρώπους, ούτε τους αγαπούν, αριθμοί άπλα υπάρχουν.

Ο λόγος της αύξησης της Ακροδεξιάς και του Φασισμού στην Δύση είναι αποτελέσματα της επίμονης των “προοδευτικών” δυνάμεων να προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ενός δυτικού κράτους (και

πολλούς στο βωμό της αγαπολογίας και διαφορετικότητας τους έχουν πείσει) ότι αυτοί οι αριθμοί μισούν τους μουσουλμάνους και όποιος τους αναφέρει είναι ισλαμοφοβικός και ρατσιστής.

Υπάρχει μία ρήση στην φαρέτρα των επιχειρημάτων τους την όποια χρησιμοποιούν συχνά, ότι δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές, γι’ αρχή να κάνουμε σαφές και μετά να πούμε τι σημάνει η λέξη φονταμενταλισμός που χρησιμοποιούν. Είναι λατινογενής λέξη και σημαίνει θεμελιωτισμός, δηλαδή ο φονταμενταλιστής πιστός είναι αυτός που ακολουθεί τα θεμέλια μιας πίστης, την ορθή πιστή (βλέπε σχετικό άρθρο).

Δηλαδή ο φονταμενταλιστής μουσουλμάνος είναι αυτός ο όποιος ακολουθεί τον λόγο του Ιερού του Βιβλίου, στην προκείμενη περίπτωση το Κοράνιο και τα Χάντιθ. Σύμφωνα με αυτό, θα πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι και αναπαυμένοι που μόνο το 15% των μουσουλμάνων ακολουθεί το λόγο του Αλλάχ, σκεφτείτε αν μια μέρα θελήσει και το υπόλοιπο 85% και αποφασίσει να πάρει τον δρόμο του Θεού στα σοβαρά.

Για την ιστορία να πούμε ότι:
δεν ήταν όλοι οι Γερμανοί ναζιστές,
δεν ήταν όλοι Ρώσοι σταλινιστές,
δεν ήταν όλοι οι Κινέζοι με τον Μάο,
δεν ήταν όλοι οι Ιάπωνες με τον Ακιχίτο.
Μόνο μία μικρή μερίδα εξ αυτών, αλλά έτσι άπλα, μόλις αναφέραμε 200 εκατομμύρια νεκρούς από ιδεολογίες.

Η Σουηδία έχει το αρνητικό ρεκόρ να είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο στους βιασμούς γυναικών μετά τη Νότια Αφρική και έξι φορές πιο πάνω, αναλογικά με τον πληθυσμό της, από τις ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, ο δείκτης βιασμών γυναικών ανά 100.000 κατοίκους ήταν για το 2003 στο 9,24, το 2005 ο δείκτης αυτός εκτοξεύτηκε στο 36,8 και το 2008 ανέβηκε στο 53,2.

Σύμφωνα με έκθεση των Η.Ε. και πιο συγκεκριμένα της υπηρεσίας για ναρκωτικά και το έγκλημα (UNDC), ο δείκτης βιασμών (ανά 100.000 κατοίκους) της Σουηδίας είναι μόνο μικρότερος από το Λεσότο, στο οποίο ο δείκτης βρίσκεται στο 91,5, στη Σουηδία βρίσκεται στο 53,2, στις ΗΠΑ στο 28,6, στην Ζιμπάμπουε στο 25,6, στη Νορβηγία στο 19,8 και στο Ισραήλ στο 17,6.

Σύμφωνα με τις στατιστικές μία στις τέσσερις γυναίκες στη Σουηδία πέφτουν ή πρόκειται να πέσουν θύματα βιασμού ή απόπειρας. Η αιτία γι’ αυτή την ξαφνική άνοδο των βιασμών είναι η σημαντική εισροή στη χώρα μεταναστών, καθώς για το 77% των εξιχνιασμένων βιασμών ευθύνονται μουσουλμάνοι μετανάστες, τη στιγμή που οι μουσουλμάνοι δεν ξεπερνούν το 5% του συνολικού πληθυσμού της χώρας. Δηλαδή το 2,5% (το μισό του 5% κατά προσέγγιση είναι άντρες) είναι υπεύθυνο για το 77% των βιασμών.

Ακόμα και σήμερα όμως στο δυτικό “πολιτισμό”, αυτό το πρόβλημα τοποθετείτε στην μη επαρκεί παιδεία και μορφώση των μουσουλμάνων μεταναστών και την μη απόλυτη ενσωμάτωση τους. Το πρόβλημα όμως δεν είναι θέμα παιδείας και μόρφωσης, αλλά θέμα θρησκείας που φοβούνται να το δηλώσουν για να μην χαρακτηριστούν ρατσιστές και ισλαμοφοβικοι,και δυστυχώς το πρόβλημα θα διογκώνεται και θα υποφέρουμε όλοι, μουσουλμάνοι και μη, κατά τον ίδιο τρόπο που υποφέρουν και τα αμιγώς μουσουλανικά κράτη.

Κοράνι Αλ – Νίσα (Η γυναίκα) Κεφαλαίο 4, Εδάφιο 24
«Απαγορεύεται να παντρεύεστε έγγαμες γυναίκες, εκτός από εκείνες που είναι του δεξιού χεριού σας (τις αιχμάλωτες). Αυτό είναι εντολή του Αλλάχ προς εσάς.»

 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου