Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Οι εκπομπές του Netflix βρωμάνε νεοταξίλα και ηθική σήψη!

Του Ε.Δαφνομήλη

Το Σ/Κ βρέθηκα σε εξοχικό μέρος όπου διαπίστωσα πως πολλά παιδάκια (κυρίως κοριτσάκια) εν είδει παιχνιδιού έβαζαν το κινητό μπροστά τους και μιμούνταν "χορευτικές" κινήσεις που έβλεπαν σε βίντεο της γνωστής πλατφόρμας uploading.

Αυτό το ειδα να συμβαίνει σε ηλικίες κάτω των 10 και με εξέπληξε το πόσο άμεσα περνούν πλέον στα παιδιά διάφορα "περίεργα" μηνύματα χωρίς οι γονείς να είναι σε θέση να τα ελέγξουν... κάποτε, έκλεινε η τηλεόραση και τα παιδάκια πηγαιναν για ύπνο, ή για μπάλα, τώρα παίρνουν μαζί τους το κινητό, ή έχουν το κινητό του φίλου τους όπου ανεξέλεγκτα εκτίθενται σε κάθε είδους περίεργο θέαμα.

Όμως πλέον αυτό το θέαμα έχει μπει και στην τηλεόραση. Το netflix, αυτό το κανάλι που στις 5 εκπομπές, οι τέσσερις βρωμάνε νεοταξίλα και ηθική σήψη, λανσάρει σείριαλ το οποίο θα δείχνει την πορεία 11χρονων κοριτσιών προς την εκπόρνευση, μέσω ενός ιδιαιτέρως προκλητικού "χορού" που ονομάζεται τουερκινγκ.

Το τουερκινγκ για όσους, όσες δεν γνωρίζουν είναι η παλινδρομική κίνηση των γλουτών, με τέτοιο τρόπο ώστε να διαγραφεται και να διαχωρίζεται ο κώλος καθώς τα μπούτια κινούνται ανεξάρτητα το ένα απο το άλλο.

Σε αυτόν λοιπόν τον χορό θα αποδοθούν εμπεριστατωμένως 4 κορίτσια για να φτιάξουν χορευτική ομάδα ενάντια στις "προκαταλήψεις" και τον "συντηρητισμό" των γονέων τους.

Το σείριαλ απευθύνεται μόνο σε ενήλικες, διότι κρίθηκε ακατάλληλο για ανηλίκους, βεβαίως, αντιλαμβανόμαστε όλοι πως θα το παρακολουθήσει ένα μεγάλο πλήθος παιδιών και θα εκτεθεί σε εικόνες υπέρμετρης σεξουαλικότητας, αμφισβήτησης προς τα γονικά πρότυπα και λατρείας προς τον λαμπερό και μαγικό τωόντι, καίτοι σάπιο και διεφθαρμένο κόσμο της show business.

Επίσης, το σείριαλ θα προσφέρει πρώτης τάξεως "υλικό" για παιδεραστές, για ενήλικες που "ψάχνονται" με την παιδεραστία, ενώ θα αμβλύνει την αντίδραση της κοινωνίας κατά της παιδικής εκπόρνευσης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

It is dark times coming...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου