Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Έκλασε ο "Giannis";

 Του Ε.Δαφνομήλη

Όσο η ελλαδική αθλητικογραφία ασχολείται με το αν έκλασε ο "Giannis" στην άλλη άκρη της γης, η δική μας Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Σερένα Γουίλιαμς στο τουρνουά Western and Southern Open.

Η είδηση πέρασε σύντομα και συνοπτικά, σχεδόν αθόρυβα, ενώ δεν έδειξε κανείς ενδιαφέρον για τις δηλώσεις της Γουίλιαμς κατά της Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της πρώτης.


«Είναι σαν να βγαίνω ραντεβού με έναν άντρα που ξέρω, και είναι χάλια. Βάζω τον εαυτό μου σε αυτή την κακή κατάσταση. Και συνεχίζω να το κάνω, ενώ θα έπρεπε να τον έχω ξεφορτωθεί. Δεν έχει κανένα νόημα. Είναι απογοητευτικό. Είναι δύσκολο να παίζεις με τον τρόπο που έπαιζα και να είσαι πάντα θετική. Δεν παίζω συνήθως έτσι»

Βάλτε με το μυαλό σας τι θα γινόταν αν αυτές οι προσβλητικές προς την αντίπαλο δηλώσεις γίνονταν αντιστρόφως.

Σαφώς μην περιμένετε κάποια κριτική προς την Σερένα, αφού είναι πρόσωπο προστατευόμενο από την γνωστή κλίκα, και βεβαίως έχει παίξει πολλάκις το χαρτί του δικαιωματισμού είτε όσον αφορά το ότι είναι μαύρη ή το ότι είναι γυναίκα, μέχρι που το '18 έφτασε να κατηγορήσει τον διαιτητή αγώνα διότι την απέκλεισε λόγω ρατσισμού κατά της γυναικείας της φύσης. "Συμπτωματικά" η αντίπαλός της τότε ήταν επίσης γυναίκα.

Η κατάσταση είναι ορατή πλέον.
"Τα δικά μας, δικά μας και τα δικά σας, δικά μας"...

#sakkattack7

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου