Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ

Του Δ.ΖΙΑΜΠΑΡΑ

Όσοι έχουμε ζήσει από κοντά έστω και μία εκλογική διαδικασία γνωρίζουμε πως είναι αδύνατον να εξασφαλισθεί η ακεραιότητα των εκλογικών αποτελεσμάτων όταν λαμβάνονται ψήφοι 90 μέρες πριν το άνοιγμα της κάλπης και επιπλέον μέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης. Ακόμη και με την επίφαση του Covid δεν μπορεί να γίνει δεκτό κάτι τέτοιο, το μόνο που μπορεί να γίνει σε περίπτωση πανδημίας είναι να αναβληθεί η μέρα των εκλογών (προσέξτε, λέμε μέρα των εκλογών - όχι μήνες των εκλογών). Αν δεν αναβληθεί η μέρα των εκλογών και οδηγηθούμε σε κατάχρηση της επιστολικής ψήφου, τότε με μαθηματική ακρίβεια, άλλος θα κερδίσει στις εκλογές και άλλος στην καταμέτρηση των ψήφων. Το μόνο που ενώνει τον ετερόκλητο πληθυσμό στην Αμερική είναι το Σύνταγμά τους - τίποτε άλλο (σε αντίθεση με εμάς). Αν δεν τηρείται το Σύνταγμα θα διαλυθούν σε ελάχιστα χρόνια και η Δύση μετέπειτα με τις αξίες της.
Ας πούμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους, μια διεθνή Liberal Elite, που ελέγχει σχεδόν όλα τα ΜΜΕ και προάγει ευθέως την παγκόσμια διακυβέρνηση, προσπαθεί να κλέψει στις εθνικές εκλογές των ΗΠΑ. Στο μόνο που διαφέρουν η Liberal Elite από την αντίστοιχη προσπάθεια των ναζιστών και των κομμουνιστών να πάρουν διεθνώς τα ηνία της εξουσίας, είναι πως οι Liberals ουδέποτε θα θυσίαζαν την ζωή τους για τον αγώνα τους: αυτή είναι αχίλλειος πτέρνα τους. Δυστυχώς οι εθνικές ελίτ των χωρών, μέχρι τώρα, δεν είναι ενωμένες να τους αντιμετωπίσουν, λ.χ. η Βρετανία και το Ισραήλ, αν και έχουν συντηρητικές κυβερνήσεις, πούλησαν κραυγαλέα την άρνησή τους στα εξωφρενικά Lockdown για τίμημα που δεν γνωρίζουμε. Θα μας τα πει αυτά κάποτε η ιστορία. Ένας κούκος μόνος του, έστω και αν αυτός είναι Πρόεδρος της Αμερικής, δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη.
Οι κλεμμένες εκλογές ουδέποτε γίνονται χαμένες για τον ηγέτη που δεν έχει χάσει το θάρρος του, τον επιμονή του και τον αυτοσεβασμό του. Παραμένει ακόμα ο νόμιμα εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Το μόνο που απομένει τώρα στον νόμιμα εκλεγμένο νυν Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι να κηρύξει έναν ανένδοτο (γνωρίζουμε καλά από αυτά στην Ελλάδα). Το οφείλει στον περήφανο Αμερικανικό λαό, αλλά και σε όλη την Δημοκρατική Δύση που βάσισε τις ελπίδες της στην πατρίδα του (στην δική μας ιστορία, μην ξεχνάμε πως ο Ελευθέριος Βενιζέλος κάποτε έκοψε την Ελλάδα στα δύο γιατί ήταν πεπεισμένος για τα δίκια του και η ιστορία τον δικαίωσε).
Ο μόνος που μπορεί να σταματήσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ από την διεκδίκηση της αλήθειας για τις Αμερικανικές εκλογές είναι ο Δονάλδος Τράμβιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου