Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Καταλάβατε τώρα φίλοι μου γιατί λυσσάμε;

 Από Idiotes.gr


Καταλάβατε τώρα φίλοι μου γιατί λυσσάμε; 

Γιατί απλώς πρόκειται για απατεώνες· όπως ακριβώς όταν τους τελείωσε ο υπαρκτός/ανύπαρκτος κομμουνισμός το έστριψαν στην αντικαπιταλιστική οικολογία, έτσι και τώρα, πουλάνε πολιτική ορθότητα και δικαιωματισμό. Αλλά πάντα με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εχθροί τους δεν είναι ούτε οι έχοντες κουλτούρα ρατσισμού, ούτε οι ομοφοβικοί, ούτε οι αληθινοί φασίστες. Σκοπός τους είναι να αποδεικνύουν ότι οι συντηρητικοί πολίτες, οι τόσο λοιδωρούμενοι «νοικοκυραίοι», οι «κυρ-Παντελήδες» είναι η μήτρα του κακού. Αυτούς φοβούνται· αυτούς φοβήθηκαν το 2015 και έκαναν την κωλοτούμπα· αυτούς μισούν.

Ο Ζακ, η Ελένη, ο Βαγγέλης.

Ούτως ή άλλως δεν έχουν μάθει ποτέ τους να σέβονται τους νεκρούς. Οι νεκροί για τις άρρωστες ψυχές τους είναι κατάλληλοι μόνο για εργαλειοποίηση, ήδη από την εποχή του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Γιατί οι νεκροί δεν μιλούν, οι νεκροί δεν μπορούν να αντιδράσουν, οι νεκροί δεν μπορούν να γυρίσουν και να απαγορεύσουν στα διάφορα τομάρια να μιλούν εξ ονόματός τους.

Ο Ζακ, η Ελένη, ο Βαγγέλης.

Κι η Μυρτώ; Η ζωντανή-νεκρή Μυρτώ της Πάρου; Πουθενά. Γιατί το κάθαρμα που την βίασε δεν ταιριάζει στο προφίλ που ενδιαφέρει αυτούς που εργαλειοποιούν το Ζακ, την Ελένη, το Βαγγέλη.

Βλέπεις, οι κυρ Παντελήδες είναι δυνάμει εγκληματίες, ο Γκιωνάκης φταίει για την ενδοοικογενειακή βία -ναι, το διαβάσαμε κι αυτό!- ενώ οι πιστοί μιας θρησκείας που θεωρεί τη γυναίκα ζώο, που πετούν τους ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες, δεν πρέπει να θίγονται, δεν πρέπει καν να αφήνεται υπαινιγμός, έστω για το εξτρεμιστικό Ισλάμ. Τίποτα.

Ο εχθρός μας είναι οι κυρ-Παντελήδες και η Δύση. Όλοι οι άλλοι καλοί, όλοι οι άλλοι αθώοι.

Αλλού όμως, όχι εδώ· είναι γωνία το μαγαζί και τον παπά που πουλούν δεν τον αγοράζουμε. Κι αν είναι για κάτι που σιχαίνομαι όλους αυτούς, δεν είναι για τις ιδέες τους αλλά για τις μεθόδους και την υποκρισία τους.

Ο κυρ-Νώντας, ο Έφορος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου