Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Η κριτική δεν είναι ρατσισμός!

Αν ψάξεις στο σαϊτ τους, αν διαβάσεις τα άρθρα τους, θα ανακαλύψεις πως τo -αγιοποιημένο από τα ΜΜΕ- κίνημα "Black Lives Matter" έχει σαν στόχο την ανατροπή του ...καπιταλισμού και της ...πατριαρχίας καθώς και τη διάλυση της παραδοσιακής πυρηνικής οικογένειας. Πολλοί θα αναρωτηθούν εύλογα τί σχέση έχουν αυτά τα αιτήματα με τα δικαιώματα της μαύρης κοινότητας.
Μην ξεγελιέστε από την προπαγάνδα των προοδευτικών ΜΜΕ. Όπως το ΛΟΑΤΚΙ κίνημα δεν εκπροσωπεί όλους τους ομοφυλόφιλους, όπως ο σύγχρονος φεμινισμός δεν εκπροσωπεί όλες τις γυναίκες, έτσι και το κίνημα "Black Lives Matter" δεν εκπροσωπεί όλους τους μαύρους. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για έντονα ιδεολογικοποιημένες, νεομαρξιστικές ομάδες της Άκρας Αριστεράς, που εκπροσωπούν μόνο ένα μικρό κομμάτι του πληθυσμού στον οποίο υποτίθεται πως απευθύνονται και το βασικό μέλημα τους δεν είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων αυτών των ομάδων αλλά η προώθηση, με κάθε μέσο, της παλαβής αριστερίστικης ατζέντας τους και η καταστροφή του δυτικού πολιτισμού. Αν αυτή η ατζέντα έρχεται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα της κοινότητας που τάχα εκπροσωπούν λίγο τους νοιάζει. (πχ τη στιγμή που το 77% των Αφροαμερικανών γεννιούνται από ανύπαντρες μητέρες, γεγονός που έχει ολέθριες συνέπειες για την μαύρη κοινότητα και οδηγεί στην φτώχεια και στην εγκληματικότητα, το να ζητάς την περαιτέρω διάλυση της πυρηνικής οικογένειας, όπως κάνουν οι "Black Lives Matters", αποδεικνύει τον δογματισμό σου και προδίδει τους πραγματικούς στόχους σου).
Το να ασκείς, λοιπόν, αυστηρή κριτική σε αυτά τα κινήματα, που επιδιώκουν μόνο το χάος και την καταστροφή, δεν είναι ρατσισμός, όπως θέλουν να μας πείσουν οι προοδευτικούληδες ώστε να μείνει στο απυρόβλητο η επικίνδυνη ατζέντα τους. Αντίθετα, η αυστηρή κριτική και η αποδόμηση αυτών των φανατικών γκρουπούσκουλων είναι καθήκον κάθε ανθρώπου που θέλει να προασπίσει τις δυτικές φιλελεύθερες αξίες, είναι καθήκον κάθε ανθρώπου που ξέρει ότι μόνο αυτές οι αξίες εγγυώνται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων μας, στρέιτ και γκέι , ανδρών και γυναικών, λευκών και μαύρων.

T.CHORMOVITIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου