Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Kentler Project

Η ιστορία παιδοφιλίας και βιασμών ανηλίκων λόγω ενός πειράματος κάποιους ανώμαλου ψυχολόγου
Για την χώρα που γέννησε τον ναζισμό και τον κομμουνισμό, που έκανε δύο παγκόσμιους πολέμους και που παραμένει το ίδιο βάρβαρη, η χρήση παιδιών για βιασμούς από παιδόφιλους για "επιστημονικούς" λόγους δεν προκαλεί έκπληξη. Επί 30 χρόνια όχι μόνο δεν ξηλώσανε τον ανώμαλο με τις φαεινές ιδέες, που παρίστανε τον επιστήμονα, αλλά του έδωσαν και θέσεις. Προφανώς χωμένοι όλοι μέσα στην ανωμαλία απολάμβαναν τα πειράματα ενός άρρωστου.
Το Σπίγκελ έρχεται να προσθέσει πληροφορίες για την ίδρυση του κόμματος των Πρασίνων στη Γερμανία, όπου συμμετείχε τεράστια ομάδα παιδόφιλων που επιθυμούσαν τη νομιμοποίηση της σεξουαλικής πράξης με ανήλικα όλων των ηλικιών, θεωρώντας την παιδοφιλία "ανθρώπινο δικαίωμα".
Στο άρθρο του διαβάζουμε και για την παιδόφιλη διάσταση του κομμουνισμένου ήρωα του 68, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ο οποίος είχε εργαστεί ως νηπιαγωγός σε εναλλακτικό νηπιαγωγείο. Το ίνδαλμα των Ρηγάδων και λοιπών τενεκεδοκέφαλων δήλωνε σε βιβλίο του ότι χαϊδευόταν με παιδιά, ενώ είχε πει και στην τηλεόραση "το να ξεντύνεται ένα πεντάχρονο κοριτσάκι είναι φανταστικό, γιατί είναι ένα απίστευτα ερωτικό παιχνίδι."
Ένας λαός σάπιος έχει το θράσος και κουνάει το δάχτυλο στους υπολοιπους πολιτισμένους. Η ιστορία ξαναγράφεται από αυτούς που ντρέπονται να αντικρύσουν τα αίσχη του παρελθόντος τους και του παρόντος τους, από αυτούς που ντρέπονται να συγκριθουν με λαούς που είναι περήφανοι για την ιστορία τους.
Σάπιοι χαράσσουν τον νέο πολιτισμό της ανθρωπότητας με οδηγίες, διατάγματα, μνημόνια, bullying και παραλαπίπες για ανθρώπινα δικαιώματα, για περιβαλλοντικές και δήθεν δημοκρατικές ανησυχίες.
Οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας και η Ευρώπη και η ανθρωπότητα οφείλει να τους γυρίσει την πλάτη.
Γερμανού έγινε γνωστή πριν λίγες ημέρες. Επί 30 χρόνια ο βιασμός ανηλίκων από ανάδοχους γονείς ήταν νόμιμος, αποδεκτός και επιστημονικός στη Γερμανία.

E.PAPADOPOULOU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου