Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Στρατευμένη παραπληροφόρηση

Οι ΗΠΑ προς το παρόν αντιμετωπίζουν μια κρίση ανάλογη της οποίας αντιμετώπισαν μόνο στην
δεκαετία του 1860 πριν τον Αμερικανικό Εμφύλιο. Οφείλεται στην πολυεθνική και πολυφυλετική σύνθεση της κοινωνίας τους που ίσως έφτασε στα όριά της; Όχι! Οφείλεται στο ότι οι Αμερικανοί μέσα σε 4 χρόνια, μετά την οκταετία Ομπάμα, έγιναν ρατσιστές; Όχι! Οφείλεται στο ότι οι Αφροαμερικανοί δεν μπορούν να ξεφύγουν από την φτώχια και το έγκλημα, σε αντίθεση με τους πολυπληθείς νεομετανάστες μαύρους Αφρικανούς (μετά το 1980) που στατιστικά ευημερούν; Όχι! Οφείλεται ξεκάθαρα στο ότι η Αμερική είναι η μόνη Δυτική κοινωνία που το πολιτικό της σύστημα δεν έχει παραδοθεί εξ ολοκλήρου στις Liberal αξίες των «no borders» και των «67 φύλων». Υπάρχει ακόμα εκεί ένας ηγέτης ενός μεγάλου ιστορικού κόμματος, των Republicans, που αντιστέκεται σθεναρά.
Όλες οι άλλες Δυτικές χώρες έχουν ουσιαστικά απολέσει πλήρως το πολιτικό τους σύστημα. Η πολιτική ατζέντα τίθεται αποκλειστικά από τα -ελεγχόμενα από μια διεθνή Liberal Elite- ΜΜΕ, τα οποία μας δείχνουν αυτούς που πρέπει να
ψηφίσουμε και που όλοι, κατά σύμπτωση, έχουν την ίδια άποψη για το λαθρομεταναστευτικό, την διαστροφή, την ΕΕ, τον Δονάλδο Τράμβιο, την Άγγελα Μέρκελ, τον Μαδούρο, το Lockdown, την Κίνα, το Ισλάμ κοκ. Αυτό πληρώνει λοιπόν η Αμερικάνικη κοινωνία, την αντίστασή της στον Liberal ολοκληρωτισμό. Στην Ελλάδα δεν έχουμε το κρίσιμο μέγεθος να αντισταθούμε: ο Σαμαράς και ο Τσίπρας που κάτι ψέλλισαν ένα φεγγάρι, ανέκρουσαν πρύμναν ταχύτατα. Γι’ αυτό οι Αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου 2020 είναι μακράν σημαντικότερες των Ελληνικών. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, κρίνεται το μέλλον του Δυτικού πολιτισμού, αυτού που οι Liberals θεωρούν ως ευφημισμό του white supremacy.
Ούτε τα προσχήματα πλέον δεν τηρούν τα ΜΜΕ: στην Αμερική 1.200 επιστήμονες του ιατρικού χώρου υπέγραψαν δήλωση στην οποία αναφέρουν πως οι «διαδηλώσεις» αντιρατσισμού είναι θέμα υγείας και οφείλουμε να τις αποδεχθούμε ως εξαίρεση στα μέτρα του κορονοϊού. Ουδέν αναφέρθηκε στα ΜΜΕ, πως το Lancet, το σπουδαιότερο ιατρικό περιοδικό στον κόσμο, απέσυρε το ψεύτικο άρθρο του κατά της υδροξυλοχλωροκίνης, την οποία είχε υποστηρίξει ο Δονάλδος Τράμβιος. Μαζί με τα ΜΜΕ και οι πανεπιστημιακοί πλέον υιοθέτησαν τις Liberal αξίες του χάους και της διάλυσης. Ζητάνε να καταργηθεί η Αστυνομία χωρίς να αναφέρουν όμως πως στην φύση δεν υπάρχει κενό εξουσίας: αν το κράτος απολέσει την εξουσία, θα την πάρουν οι βιαιότεροι από εμάς· τόσο απλά. Επί παραδείγματι, οι Antifa ήδη ανακήρυξαν ως αυτόνομη μια κεντρική συνοικία στο Seattle (α λα Εξάρχεια της Αθήνας - για όσους δεν το έχουν ακόμη καταλάβει, δεν είναι Έλληνες οι διοργανωτές των ταραχών εδώ). Οι Antifa είναι διεθνώς τα «τάγματα εφόδου» των Liberals.
Όπως οι πιο καλλιεργημένοι άνθρωποι στον κόσμο, οι ναζί, έφτιαξαν το Άουσβιτς και οι πιο ακριβοδίκαιοι άνθρωποι στον κόσμο, οι κομμουνιστές, έφτιαξαν τα Γκουλάγκ, έτσι και οι Liberals, οι πιο φιλελεύθεροι άνθρωποι στον κόσμο, έφτιαξαν τα δυστοπικά ΜΜΕ της στρατευμένης παραπληροφόρησης, τα οποία κατέλυσαν την Δυτική δημοκρατία, υπονόμευσαν την ελευθερία και καταστρέφουν τον Δυτικό πολιτισμό.
Η Δημοκρατία και η ελευθερία είναι εύθραυστες· όσοι τα θυσιάζουν, έστω και προσωρινά, τα προδίδουν.

D.ZIAMPARAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου